Полихроно-Вила Софи

Полихроно се налази на полуострву Касандра на Халкидикију, на 98 км од Солунана и лежи на обали предивног Торонеоског залива. Има дугачку пешчану плажу, са постепеним уласком у море, што је веома повољно за децу. Природне лепоте, изузетно гостопримство и предусретљивост домаћина, правовремена опскрбљеност и уредност, дају гаранцију да ћете овде провести изузетно пријатан одмор који је тешко заборавити. У Полихрону се налазе амбуланта, апотека, пошта, велики број супер маркета и продавница, пекара, хотела, вила и апартмана, пицерија, таверни, кафића, ресторана и барова, агенција за изнајмљивање аутомобила, ексклузивних радњи, златара…
Мада поседује велики број места за забаву, у Полихрону имате одличну прилику за лежеран одмор, дружење и упознавање са новим људима те релаксацију у прелепој природи. Столетни засади маслина доминирају изнад места.Море је изузетно чисто, вода пријатно топла, песак на плажи је нешто крупнији, а ветра скоро да нема.
Вила “Софи” се налази у мирном делу Полихрона, на око 70м од мора и исто толико од игралишта за децу. Погодна је за летовање породица или већег друштва. У приземљу виле је дневни боравак са комплетно опремљеном кухињом (посуђе, фрижидер са комором, шпорет, рерна…) . У истој просторији је и софа, која се по потреби може развући И послужити за спавање. Из кухиње се улази у двокреветну собу, са купатилом И посебном просторијом, у којој је машина за веш.
Први спрат виле је опремељен купатилом, једном двокреветном И једном четворокреветном собом (француски лежај + кревет на спрат, у засебној просторији).
У поткровљу је такође опремљена двокреветна соба, намењена за боравак младих.
Свака соба има тв. Вила је климатизована И има бесплатни ви-фи. У дворишту се налази гарнитура за седење, покривен роштиљ, туш, лоза која прави фантастичан хлад.

 

                                                                                                                                                   ЦЕНОВНИК

            Maj         01.06.-15.06.            16.06.-30.06.        01.07.-15.07.          16.07.-31.07.         01.08.-31.08.       01.09.-15.09.       16.09.-30.09.
 

 

        180 €

 

 

 

          200 €

 

 

 

            210 €

 

 

 

          220 €

 

 

 

             220 €

 

 

             220 €            210 €            180 €

                                         Цене су по дану, за најам целе куће са сопственим превозом, пун капацитет је 10 лежајева + помоћни лежај, на развлачење.